BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 11 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51) posortowane wg spisu treści
1
Michalska Anna, Zieliński Henryk
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 5-16
2
Tyburcy Andrzej, Trzepanowski Rafał, Cegiełka Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 17-28
3
Śmietana Zbigniew, Krajewska-Kamińska Eliza, Bohdziewicz Krzysztof, Nalepa Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 29-39
4
Jaworska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 40 - 50
5
Skrzypek Alicja, Makarska Ewa, Kociuba Wanda, Studziński Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 51-59
6
Majewska Katarzyna, Dąbkowska Ewa, Żuk-Gołaszewska Krystyna, Tyburski Józef
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 60-71
7
Marzec Agata, Lewicki Piotr P., Pietrowska Aleksandra
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 72-76
8
Ceglińska Alicja, Cacak-Pietrzak Grażyna, Dojczew Danuta, Haber Tadeusz, Szulim Marlena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 80-90
9
Hoffmann Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 91-97
10
Remiszewski Marian, Kulczak Małgorzata, Przygoński Krzysztof, Korbas Eugeniusz, Jeżewska Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 98-104
11
Hallmann Ewelina, Rembiałkowska Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 105-111