BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 6 (109) posortowane wg spisu treści
1
Głazowska Joanna, Stankiewicz Urszula, Tylingo Robert, Bartoszek Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 6 (109), s. 5-19
2
Tomczyk Łukasz, Szablewski Tomasz, Cegielska-Radziejewska Renata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 6 (109), s. 20-27
3
Stępień Anna, Witczak Teresa, Witczak Mariusz, Grzesik Mirosław, Hamryszak Łukasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 6 (109), s. 28-40
4
Strąk Ewelina, Balcerek Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 6 (109), s. 41-54
5
Achremowicz Bohdan, Kaszuba Joanna, Puchalski Czesław, Wiśniewski Rafał
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 6 (109), s. 55-63
6
Filipiak-Florkiewicz Agnieszka, Florkiewicz Adam
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 6 (109), s. 64-79
7
Kwaśniewska Dobrawa, Wieczorek Daria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 6 (109), s. 80-89
8
Jurgiel-Małecka Grażyna, Buchwał Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 6 (109), s. 90-101
9
Chmiel Marta, Słowiński Mirosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 6 (109), s. 102-112
10
Usydus Zygmunt, Szlinder-Richert Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 6 (109), s. 113-124
11
Kostelecki Grzegorz S., Piórecka Beata, Jagielski Paweł
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 6 (109), s. 125-139
12
Czarniecka-Skubina Ewa, Trafiałek Joanna, Kocon Dorota, Opielak Marlena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 6 (109), s. 140-151