BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 4 (107) posortowane wg spisu treści
1
Górska Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 4 (107), s. 5-14
2
Świerczek Urszula, Borowiecka Alicja, Feder-Kubis Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 4 (107), s. 15-25
3
Kowalska Marzena, Sokołowska Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 4 (107), s. 26-36
4
Domaradzki Piotr, Litwińczuk Zygmunt, Litwińczuk Anna, Florek Mariusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 4 (107), s. 37-52
5
Szymański Piotr, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 4 (107), s. 53-65
6
Żelazowski Piotr, Wszołek Monika, Filipczak-Fiutak Magda
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 4 (107), s. 66-79
7
Znamirowska Agata, Szajnar Katarzyna, Pawlos Małgorzata, Kalicka Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 4 (107), s. 80-91
8
Ciołkowska Aleksandra, Gustaw Waldemar, Skrzypczak Katarzyna, Sołowiej Bartosz, Sławińska Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 4 (107), s. 92-101
9
Surówka Krzysztof, Rzepka Magdalena, Maciejaszek Ireneusz, Tesarowicz Iwona, Zawiślak Agnieszka, Banaś Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 4 (107), s. 102-114
10
Paradowska Katarzyna, Czerniejewska Marta, Zielińska Agata, Sajkowska-Kozielewicz Joanna J.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 4 (107), s. 125-140
11
Witkowicz Robert, Pisulewska Elżbieta, Kidacka Agnieszka, Mickowska Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 4 (107), s. 125-140
12
Danielczuk Joanna, Hałasińska Aurelia, Skąpska Sylwia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 4 (107), s. 141-156