BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 10 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 2 (105) posortowane wg spisu treści
1
Kutyła-Kupidura Edyta M., Sikora Marek, Dobosz Anna, Krystyjan Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 2 (105), s. 19-33
2
Florek Mariusz, Domaradzki Piotr, Litwińczuk Zygmunt
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 2 (105), s. 34-48
3
Sokołowicz Zofia, Krawczyk Józefa, Dykiel Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 2 (105), s. 49-57
4
Mińkowski Karol, Kalinowski Artur, Krupska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 2 (105), s. 58-70
5
Paszczyk Beata, Brandt Waldemar
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 2 (105), s. 71-80
6
Bonczar Genowefa, Pustkowiak Henryk, Domagała Jacek, Najgebauerlejko-Lejko Dorota, Sady Marek, Walczycka Maria, Wszołek Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 2 (105), s. 81-94
7
Sionek Barbara, Kołożyn-Krajewska Danuta, Gawarska Halina, Postupolski Jacek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 2 (105), s. 95-105
8
Fiutak Grzegorz, Hajduk Ewa, Filipczak-Fiutak Magda, Macura Ryszard, Firek Bożena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 2 (105), s. 106-117
9
Kulik Klaudia, Waszkiewicz-Robak Bożena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 2 (105), s. 118-131
10
Tarko Tomasz, Semik Dorota, Duda-Chodak Aleksandra, Satora Paweł, Sroka Paweł
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 2 (105), s. 132-144