BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 17 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 2 (99) posortowane wg spisu treści
1
Berthold-Pluta Anna, Pluta Antoni, Olkowski Michał, Ostrowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 2 (99), s. 5-14
2
Siepka Ewelina, Bobak Łukasz, Gładkowski Witold
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 2 (99), s. 15-28
3
Kaliniak Agnieszka, Florek Mariusz, Skałecki Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 2 (99), s. 29-46
4
Karpiński Piotr, Łątkowska Marta, Kruszewski Bartosz, Kuźma Paula, Obiedziński Mieczysław W.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 2 (99), s. 47-61
5
Wroniak Małgorzata, Rękas Agnieszka, Piekarniak Ilona
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 2 (99), s. 62-78
6
Mińkowski Karol, Kalinowski Artur, Krupska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 2 (99), s. 79-90
7
Wirkowska-Wojdyła Magdalena, Bryś Joanna, Górska Agata, Ostrowska-Ligęza Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 2 (99), s. 91-102
8
Cybulska Justyna, Mierczyńska Joanna, Pieczywek Piotr, Stasiak Mateusz, Zdunek Artur
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 2 (99), s. 103-113
9
Marszałek Krystian, Woźniak Łukasz, Skąpska Sylwia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 2 (99), s. 114-123
10
Wiktor Artur, Schulz Matthias, Voigt Erik, Knorr Dietrich, Witrowa-Rajchert Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 2 (99), s. 124-137
11
Fijałkowska Aleksandra, Nowacka Małgorzata, Witrowa-Rajchert Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 2 (99), s. 138-149
12
Kotarska Katarzyna, Dziemianowicz Wojciech
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 2 (99), s. 150-159
13
Matysiak Magdalena, Gaweł-Bęben Katarzyna, Rybczyńska Kamila, Gmiński Jan, Surma Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 2 (99), s. 160-169
14
Trusek-Hołownia Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 2 (99), s. 170-181
15
Balon Urszula, Dziadkowiec Joanna, Sikora Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 2 (99), s. 182-196
16
Wiśniewska Małgorzata, Zamojska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 2 (99), s. 197-207
17
Kołożyn-Krajewska Danuta, Pałubicki Bartłomiej, Makuszewska Kamila
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 2 (99), s. 208-221