BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 22 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 6 (73) posortowane wg spisu treści
1
Samborska Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 6 (73), s. 7-17
2
Lewicki Piotr P.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 6 (73), s. 18-33
3
Achremowicz Bohdan, Berski Wiktor, Gambuś Halina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 6 (73), s. 34-45
4
Karolini-Skaradzińska Zofia, Czubaszek Anna, Łuczak Dorota, Frączak Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 6 (73), s. 46-57
5
Stanisławczyk Renata, Rudy Mariusz, Świątek Bernadetta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 6 (73), s. 58-66
6
Miśniakiewicz Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 6 (73), s. 67-82
7
Dobosz Marta, Sobota Aldona
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 6 (73), s. 83-99
8
Tarko Tomasz, Duda-Chodak Aleksandra, Pogoń Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 6 (73), s. 100-108
9
Szydłowska Aleksandra, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 6 (73), s. 109-119
10
Kowalczyk Dariusz, Pikula Ewa, Baraniak Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 6 (73), s. 120-133
11
Bernaś Emilia, Jaworska Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 6 (73), s. 134-145
12
Mińkowski Karol, Grześkiewicz Stanisław, Jerzewska Małgorzata, Ropelewska Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 6 (73), s. 146-157
13
Siepka Ewelina, Bobak Łukasz, Trziszka Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 6 (73), s. 158-167
14
Sułek Aleksandra, Domian Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 6 (73), s. 168-176
15
Aljewicz Marek, Cichosz Grażyna, Kowalska Marika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 6 (73), s. 177-188
16
Grześkowiak Eugeniusz, Borzuta Karol, Lisiak Dariusz, Strzelecki Jan, Janiszewski Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 6 (73), s. 189-198
17
Jankowiak Hanna, Bocian Maria, Kapelański Wojciech, Roślewska Aleksandra
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 6 (73), s. 199-208
18
Dąbrowska Ewa, Modzelewska-Kapituła Monika, Kwiatkowska Aleksandra, Jankowska Barbara, Cierach Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 6 (73), s. 209-218
19
Chmiel Marta, Dadasiewicz Krzysztof, Słowiński Mirosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 6 (73), s. 219-227
20
Friedrich Mariola, Goluch-Koniuszy Zuzanna, Sadowska Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 6 (73), s. 228-238
21
Pysz-Izdebska Katarzyna, Leszczyńska Teresa, Kopeć Aneta, Nowacka Estera, Bugaj Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 6 (73), s. 239-254
22
Morkis Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 6 (73), s. 255-270