BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 18 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 3 (70) posortowane wg spisu treści
1
Lange Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 3 (70), s. 7-24
2
Kawka Alicja
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 3 (70), s. 25-43
3
Kawka Alicja, Górecka Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 3 (70), s. 44-55
4
Gibiński Marek, Gambuś Halina, Nowakowski Karol, Mickowska Barbara, Pastuszka Dorota, Augustyn Grażyna, Sabat Renata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 3 (70), s. 56-75
5
Berski Wiktor
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 3 (70), s. 76-87
6
Piątkowska Ewa, Witkowicz Robert, Pisulewska Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 3 (70), s. 88-99
7
Piątkowska Ewa, Witkowicz Robert, Pisulewska Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 3 (70), s. 100-107
8
Dvončová Daniela, Havrlentová Michaela, Hlinková Andrea, Hozlár Peter
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 3 (70), s. 108-116
9
Pisulewska Elżbieta, Witkowicz Robert, Kidacka Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 3 (70), s. 117-126
10
Ukalski Krzysztof, Śmiałowski Tadeusz, Ukalska Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 3 (70), s. 127-140
11
Klima Kazimierz, Łabza Teofil
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 3 (70), s. 141-147
12
Zając Tadeusz, Oleksy Andrzej, Pińczuk Grzegorz, Witkowicz Robert
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 3 (70), s. 148-159
13
Buraczyńska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 3 (70), s. 160-173
14
Tobiasz-Salach Renata, Bobrecka-Jamro Dorota, Buczek Jan, Szpunar-Krok Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 3 (70), s. 174-181
15
Witkowicz Robert, Pisulewska Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 3 (70), s. 182-189
16
Noworolnik Kazimierz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 3 (70), s. 190-196
17
Leszczyńska Danuta, Noworolnik Kazimierz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 3 (70), s. 197-204
18
Sułek Alicja
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 3 (70), s. 205-215