BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 13 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 2 (75) posortowane wg spisu treści
1
Kręgiel Dorota, Rygała Anna, Libudzisz Zdzisława
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 2 (75), s. 5-16
2
Stój Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 2 (75), s. 17-26
3
Cieślik Ewa, Gębusia Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 2 (75), s. 27-37
4
Zarzycki Piotr, Sykut-Domańska Emilia, Wilkowicz Iwona
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 2 (75), s. 38-52
5
Piecyk Małgorzata, Szemberg Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 2 (75), s. 53-66
6
Szymczak Barbara, Sawicki Wojciech, Bogusławska-Wąs Elżbieta, Koronkiewicz Anna, Dąbrowski Waldemar
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 2 (75), s. 67-76
7
Gujska Elżbieta, Czarnowska Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 2 (75), s. 77-88
8
Kłosowski Grzegorz, Błajet-Kosicka Anna, Mikulski Dawid, Grajewski Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 2 (75), s. 89-105
9
Górska Agata, Ostrowska-Ligęza Ewa, Wirkowska Magdalena, Bryś Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 2 (75), s. 106-114
10
Górska Agata, Ostrowska-Ligęza Ewa, Wirkowska Magdalena, Bryś Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 2 (75), s. 115-123
11
Chwastowska-Siwiecka Iwona, Kondratowicz Jacek, Winarski Rafał, Śmiecińska Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 2 (75), s. 136-147
12
Kowalska Dorota, Bielański Paweł, Chełmińska Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 2 (75), s. 148-159
13
Grześkowiak Eugeniusz, Fabian Magda, Lisiak Dariusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 2 (75), s. 160-170