BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 16 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 3 (88) posortowane wg spisu treści
1
Stadnik Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 3 (88), s. 5 - 15
2
Gabryszuk Mirosław, Sakowski Tomasz, Metera Ewa, Kuczyńska Beata, Rembiałkowska Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 3 (88), s. 16 - 26
3
Bugaj Barbara, Leszczyńska Teresa, Pysz Mirosław, Kopeć Aneta, Pacholarz Joanna, Pysz-Izdebska Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 3 (88), s. 27 - 38
4
Karpiesiuk Krzysztof, Kozera Wojciech, Bugnacka Dorota, Falkowski Janusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 3 (88), s. 39 - 50
5
Nogalski Zenon, Pogorzelska-Przybyłek Paulina, Wielgosz-Groth Zofia, Sobczuk-Szul Monika, Purwin Cezary, Winarski Rafał, Niedźwiedź Jacek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 3 (88), s. 51 - 60
6
Szymański Piotr, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 3 (88), s. 61 - 72
7
Skwarek Monika, Dolatowski Zbigniew J.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 3 (88), s. 73 - 82
8
Kozioł Justyna, Skrzypczak Katarzyna, Gustaw Waldemar, Waśko Adam
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 3 (88), s. 83 - 98
9
Mituniewicz-Małek Anna, Dmytrów Izabela, Balejko Jerzy, Ziarno Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 3 (88), s. 99 - 110
10
Chlebowska-Śmigiel Anna, Gniewosz Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 3 (88), s. 111 - 124
11
Pietrzyk Sławomir, Juszczak Lesław, Fortuna Teresa, Królikowska Karolina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 3 (88), s. 125 - 139
12
Ptaszek Anna, Ptaszek Paweł, Grzesik Mirosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 3 (88), s. 140 - 150
13
Marciniak-Łukasiak Katarzyna, Żbikowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 3 (88), s. 151 - 163
14
Górska Agata, Szulc Karolina, Ostrowska-Ligęza Ewa, Wirkowska Magdalena, Bryś Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 3 (88), s. 164 - 173
15
Janiszewska Emilia, Arciszewska Agnieszka, Witrowa-Rajchert Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 3 (88), s. 174 - 186
16
Tarczyńska Anna S.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 3 (88), s. 187 - 199